resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2580
    22 yaşında olduğunu hatırlatmak istediğim stoperimiz. evet hataları kesin olarak var ama ciddi bir yeteneği de var ve yaşını da düşündüğümüzde gelişim gösterebilecek ve elde ciddi bir madene dönüşebilecek bir futbolcu denayer.

    defans oyuncusunu sadece bireysel olarak düşünmemek gerekir. semih kaya mesela yanında ujfalusi varken muazzam bir oyuncuydu ama ujfa'dan sonra ortalama bile diyemeyeceğimiz bir performans gösterdi. bunda hem ujfa'nın hem takım defans anlayışının hem de teknik direktörün çok etkisi vardır.

    denayer özelinde bakacak olursak, sol stoper olarak oynadığı maçlarda gergin oynadığı çok bariz. sağda ise çok daha rahat oynuyor. serdar aziz ile beraber oynarken çok iyi görünmesinin bir sebebi de serdar'ın pozisyon alma becerisinden faydalanması oluyor. serdar'ın hava topu ve fizik hakimiyetinin yanında denayer'in hamleci ve hızlı oluşu birbirini tamamlıyor. fakat iş maicon ile oynamaya gelince her şey tam tersine dönüyor.

    özetlemek gerekirse as stoper olarak olmasa bile tamamlayıcı stoper ve geliştirme projesi olarak takıma katılmasının çok doğru olacağını düşünüyorum. tabi eğer istenecek bonservis bu dediğim durumları karşılayabilecek miktarda ise...
App Store'dan indirin Google Play'den alın