• 30836
    maçın hakkını verdik mi? verdik. futbolun hakkını verdik mi? verdik. emeğimizi, alın terimizi verdik. ruhumuzu sahaya koyduk. sonuna kadar hak ettik, daha fazla atabilirdik.

    "en çok da galatasaray gibi sahada dik durduğumuz için, inanarak oynadığımız ve kazandığımız için çok mutluyum."

    "cimbomun başı, taraftarıyla dik durur. oyuna baktığımızda beşiktaş'ın en etkili tarafı, rakip sahada fazla oynamasıydı. bugün bizim alanımızda fazla kalmasına izin vermedik. bugün her anlamda hak ettik. kaldı 270 dakika."

    "nazarım değdi galiba; mariano sakatlandı, linnes'in de ayağında ciddi bir oyuk var. umarım önümüzdeki maça kadar biri yetişir. nagatomo da her maça zekasını ve ruhunu veriyor."

    "şu dönemde her oyuncuya anormal derecede ihtiyacımız var. birkaç oyuncu haricinde sahaya sürebileceğimiz çok oyuncumuz yok. maicon bugün sahanın en iyilerinden biriydi. seyirciler de onu bağrına basmıştı ve o da karşılığını verdi."

    "sizlerin dışarıdan görüşü daha iyi ancak ilk 4 sıradaki maçlarda ciddi bir üstünlüğümüz var. muslera'nın yükselişi ise tamamen taffarel'e aittir. ben yoktum ama taffarel de yoktu."

    "gomis, bizim önemli bir golcümüz. attığı gol sayısı önemli bir sayı. bir daha penaltı olursa, yine ona attıracağım. varsın diğer maçlarda atsın derbilerde atamıyorsa. gomis, o penaltıyı kullanmayı hak ediyor."

    fatih terim

    (bkz: 29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın