• 158
    biletleri konusunda bir haltlar döndüğüne %100 emin olduğum maçımız.

    25 nisan 2018 saat 14:00'de gsbonus ve gsmobile için öncelikli satışa çıkacaktı. 13:57'de açıldı, girdim ve aynı dakika içerisinde bana 9. ve 8. kategoriden bilet vermedi. 7. kategori seçtim, devam edemedim. sonrasında orası da kapandı.
    bugün yani 26 nisan 2018'de 11:00'de genel satışa açıldı. saat 11:03'te bonus mobile vs. kalktı. ancak 10. ve 11. kategori biletleri saat 10:58'de göründü ilk telefonumda, 10:56'da da bilgisayarımda. yine her ikisinden de denedim fakat bu sefer blok bile seçtirmedi, 9. kategoride blok seçebiliyoruz en azından.

    ayrıca bugün aldığım bir bilgi, cezalı olan bölümdeki kombine sahiplerinin (kale arkası bloklar, tahmin edersiniz kimler olduğunu) kulübe devredip satışa çıkaracakları ve elden devir yapmayacaklarıydı. ancak buna rağmen sistemde herhangi bir şekilde bilet yok, 1 bileti vermiyor. bu bloklarda yer alan koltuk sayısını düşündüğümüzde bu pek de olası bir durum değil. yani bilgide problem var demektir.

    sonuç olarak gidemeyeceğim gibi görünüyor. sen tüm işini gücünü ayarla, cumartesi erken işten çıkışını ayarla, pazar günü maç önü görüşeceğin, birlikte takılacağın insanlara haber ver ama biletlere karaborsa çeksinler. sorsan bunlar da en kral taraftardır ha. ulan o bu değil de hiç yok yere passolig başvurusu yaptım, allah belasını versin öyle sistemin! giren kişiye göre sıra koyan adam akıllı bir kod yazmak yerine orada da gişe önünde yığılma ve rastgele birilerinin alması yöntemi ile işlem yapmışlar. türkiye abi burası, nerede sıra bekliyoruz ki? *
App Store'dan indirin Google Play'den alın