• 14
    iki takimin da men edilip kupanin akhisar’a verilmesi imkansizdir. ortada dönen yayin gelirleri, reklamlar ve sikik futbol endustrisi ve hatta final macinin iktidar sahibinin kanalinda yayinlanacak olmasindan mutevellit adalet her zaman oldugu gibi saglanmayacaktir. burada sunu dusuneceksiniz, ”karar alirken iki takimin da en az zararla atlatacagi ve en cok reyting alinacak sekilde nasil karar aliriz?”

    - mac kaldigi yerden devam eder
    - besiktasli 2-3 fulbolcuya göstermelik ceza verilir bunlarin yedek oyuncular olmasina özen gösterilir ki sampiyonluk yarisi etkilenmesin.
    - suc dis mihraklara atilir (amk cocuklari hayali arkadasi olan 5 yasindaki cocuklar gibi her sey dis mihrak)
    - fenerbahce’nin sahasi 2-3 mac kapatilir. ( bu karara varilirsa ”dis mihrak” lafini yemis oluyorlar. ”madem provakasyon var o zaman saha neden kapaniyor?” diye sorgulamali herkes)
    - senol gunes’e gazi nisani verilir. (hadi lan ordan der gibi oldunuz ama burasi turkiye aloo)

    böylelikle minimum hasar, göstermelik adalet ve macin kaldigi yerden devami ile maksimum reyting saglanmis olur. osuruk ziraat kupasi yayinina maksimum ilgiyi kazandirip, kriz firsata cevrilir. yayinci kurulus parayi vurur. ayni zamanda taraftarin gazi alinir.

    tabii adaletli bir ulke olsaydik ”iki takim da men edilip kupa akhisar’a hukmen verilecektir” diye bir karar cikardi ama kime faydasi var ki adaletin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın