2017-18 Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
20:30 Şükrü Saracoğlu Stadyumu
0 - 0

Tatil Edildi
  • 160
    bu maç 1-0 fener lehine ve beşiktaş 10 kişi kalmış şekilde durduğu dakikadan itibaren başlatılmalıdır. hakkaniyetli olan budur. kesinlikle beşiktaş'ın şark kurnazlığına prim verilmemeli. bu maçtan beşiktaş'ı 3-0 hükmen galip saymak net bir şekilde haksızlıktır.

    türkiye'de deplasmandaki takım oyuncusu küfür ediyorlar diye 5 dakika aralıksız taraftarla söz dalaşına girerse o taraftar sahaya sadece madde atmakla da atmaz, sahaya da iner. çıkan olaylara ceza vereceksin ama sebep olanlara daha ağır vereceksin ki adalet yerini bulsun. bu maçta beşiktaş futbol takımı ikinci yarıya futbol oynama maksatlı çıkmamıştır, bu çok net. bu art niyete ödül verirsek, gerizekalı taraftar topluluklarını tahrik etmek bütün takımların öncelikli hedefi haline gelecektir. allah böyle küçük düşürücü hesapların peşine düşmeyi galatasaray'a nasip etmesin. efendi(!) beşiktaş bile arsız fenerbahçe'den daha pislikmiş meğer.

    talisca, medel, oğuzhan, tolga ve şenol güneş'e yazıklar olsun. özellikle şenol güneş'e yazıklar olsun. yaptığı sahtekarlıktır, 65 yaşında adamın şu kariyeri şu itibarı küçük hesaplar uğruna heba etmesi akıl alır bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın