resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2830
    25 senedir kendisini tanırım. en büyük ve tek hatası aziz yıldırım ile çalışmak. onun sebebi de fazla fenerbahçeli olmasıdır. çok çok iyi bir atlet ve özünde jimnastikçidir. çok çok iyi bir futbolcuydu. gerçek anlamda yaptığı açıklamalar dışında bir çirkefliğini ya da terbiyesizliğini görmedim. tek kusuru akıcı olmayan hatta berbat diksiyonudur.şenol güneş, abdullah avcı, okan buruk'a göre çok çok daha adam gibi adamdır. 1996 yılında fenerbahçe'den neden gönderildiğini bilen kişiler bu adamın karakterini sorgulamaz. kendisini eleştirenler bilgi sahibi olmayan fikirsizlerdir. maalesef ve maalesef kendisi ile dalga geçenler ya kuru kuruya fenerbahçe düşmanlığı yapıyor ya da yazarlığı tartışmaya açık bilgisizlerdir. ben fenerbahçe düşmanı değilim, galatasaraylıyım. size de tavsiye ediyorum.

    örneğin alex de souza iyi bir futbolcuydu fakat o dönem bizde eşleniği harikalar yaratan johan elmander var idi. 35 yaşında yürüyen alex de souza'ya oranla gladyatör gibi elmander insanların futbola bakışını değiştirdi. hatta elmander'den etkilenip dirk kuyt'ı transfer ettiler. alex de souza ile yolları ayırmaları çok normal, fakat ayrılış biçimleri çok yanlıştı. lakin alex'in böyle yakışıksız ayrılmasındaki sebep aykut kocaman değil aziz yıldırım'ın egosudur. yani en başta dediğime geldik yine, en büyük hatası aziz yıldırım ile çalışmasıdır. 1996 fenerbahçe şampiyonluğu ve 2012 galatasaray şampiyonluğunun hemen ertesinde söylediği sözler için bile, eli öpülesi bir adamdır. beşiktaş gibi kendisine efendi dedirten biri değil, esaslı efendidir.

    olur da biz şampiyon olamazsak beşiktaş yada başakşehir olmasın, fenerbahçe olsun. bizim rakibimiz fenerbahçe, beşiktaş yada başakşehir değil. galatasarayın rakibi kendisidir. bunu anlayın artık. galatasaray iyi durumdaysa zaten başarılı olur. çünkü her şeyiyle türkiye'nin en büyük futbol kulübü galatasaray'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın