• 30749
    "arsız biri değilim. arsız olsam beşiktaş'ın sahadan çekildiğini, dolayısıyla hükmen yenilmeleri gerektiğini söylerim. uzatmaya gerek yok. hakkaniyetli olan şey maçın tekrar oynanmasıdır. 19 yıllık antrenörlük kariyerimde 1000'e yakın maça çıktım. beşiktaş maçında olan olaylar, 'türkiye standartlarında' bir maçın tatil edilmesini gerektirecek şeyler değildi. maçın tatil edilmesindeki ana etken, şenol hoca'nın yere düşmesi, içeri girerken de göğsüne gelen suyla sendelemesi, hakemin de bunu görmesi."
    "maçın iptaliyle ilgili her şey, şenol güneş'in başına atılan 5 pens üzerinden yürüyor. hocayı orada ilk gördüğüm anda, yardım etme içgüdüsüyle yanına koştum. bize bir şey olmadığı söylendi, biz de rahatladık. sonra seyircilere tepki gösterirken oğuzhan'ı gördüm. biraz öfkeliydi. oğuzhan'a 'otursana yerine, boşu boşuna ceza alacaksın.' dedim. mustafa pektemek'e de aynısını yaptım. rakip oyuncular bunlar... arkasından şenol güneş'in içeri doğru yöneldiğini, göğsüne bir cisim geldiğini gördüm. sonra olayların kaynağındaki tolga'yı gördüm. ona da 'sakin olun oğlum, türkiye'nin her yeri bu şekilde berbat.' dedim. içeride maçın iptal olduğu söylendi."
    "maç neden iptal oldu? gördüğüm kadarıyla hocanın başından dolayı iptal oldu. nedense bu işler hep fenerbahçe'nin üzerinden yürüyor. yok böyle bir şey. evet şiddetle kınıyorum. ama çok net söylüyorum, olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterenleri de kınıyorum. bütün kameraları adım adım izledim. hoca soyunma odasına yürüye yürüye giriyor. odaya girerken harika bir vaziyette giriyor, oradan sedyeyle ve ambulansla çıkıyor."
    "kan yok kardeşim, yok. o böğle yarılsa, pens atılsa, kanar. bu her insanda böyle. 5 tane dikiş atılacak bir durum varsa, kanar. sağlıksız bir durum bu. bunu beşiktaş soyunma odası söylemeli. hoca içeri girene kadar başında en ufak bir kan izi görünmüyor. bana desinler ki, 'aykut sen yanılıyorsun kardeşim.' futbolu bırakırım! ortada bir oyun var. bu oyunun düzenleyicisi de biz değiliz."
    aykut kocaman
App Store'dan indirin Google Play'den alın