resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3489
    aslında sonradan girince de silik bir görüntü çizen oyuncu.

    skor yaptığında taraftarın gözüne oynamış gözüküyor ama hemen hemen her maçta oyunun içinde adeta kayboluyor. zaman zaman saman alevi gibi parlıyor maçlarda. artısı; gole yatkın oluşu ki skor da yapamasa galatasaray seviyesinde yeri olmazdı. takım oyununa pek katkısı yok.

    bu tip oyuncular var mı, var. ilk 11'de oynayabilir mi, oynayabilir. ancak takımda yerini garanti edebilmesi için hem skora çok daha fazla katkı yapması gerek hem de az buçuk takım oyununa girmesi gerek. yasin öztekin'i hiç sevmem ama o bile takım içi paslaşmaya, al vere katılıyor. sinan ondan da kötü bu konuda. oyunu ileri yığdığımız maçlarda bir şekilde gol atacak oyuncudur sinan. fazlasını şu anda beklemek taraftarı üzecektir. o yüzden diyorum bizde şu anki haliyle ilk 11 oynayamaz diye * oynayacaksa bile garry rodrigues yerine oynayabilir. garry de takım paslaşmasına falan pek katkı veremiyor, daha çok patlayıcı tipte bir oyuncu. hem garry hem sinan paslaşarak topu ayağımızda tutmak konusunda bize sıkıntılar yaşatır. hoş, sıkıntı yaşatmaması gereken younes belhanda ve sofiane feghouli de beklenen seviyede değil ama yapacak bir şey yok.

    ileride eksik yanlarını düzeltirse takımda kendine yer edinir ancak açık konuşmak gerekirse ben ihtimal de vermiyorum. yaşı olmuş 24.
App Store'dan indirin Google Play'den alın