resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3262
    hayırlısıyla 4 maç daha izlemek zorunda olduğumuz oyuncumuz. sahada ofansif anlamda yaptığı hiçbir şeyi beğenemiyorum. belki ara ara yaptığı driplingler ancak onların sonu da iyi bitmiyor ki. pas tercihleri kötü olduğundan bizim için en hayırlısı aldığı fauller oluyor. bu işi alper potuk yapıyor mesela fener’de. pas yeteneği ve şut yeteneği zayıf olduğundan teması gördüğü an, yarattığı an bırakıyor kendini. kimse de alper’e ya asistin asisti topçusu demiyor mesela.

    belhanda özelinde gereksiz kere gereksiz bir istatistik çıkardılar sene başında beri. gol pası adı verilen, asistin asisti adı verilen hiç bir derde derman olmayan istatistikler ile savunuluyor bu adam.

    defansif olarak verdiği katkıyı görüyorum ve saygı duyuyorum. mücadele ediyor adam mesela her ne kadar saatli bombalığı olsa da. ama kral biz senden ileride bir şeyler açmanı bekliyoruz. bunun 8 numara veya 10 numara olmakla alakası yokki. ofansif oynayan bir oyuncu ofansta katkı sağlamalı. şut olayını geçtim, penaltı bile atabileceğine inanmıyorum bu adamın. ama pas olayı tamamen başarısızlık kendisi için.

    sene sonu çok yolcumuz var ama ilk yolcular kendisi ve feghouli olmalı. oradan ne kopartırsak da artık bonservisi elinde veya kiralık adam kovalayacağız. yerine alınacak oyuncu da sapına kadar menejer itelemesi olsun, kendisinden ofansif anlamda daha yetenekli olacaktır diye düşünüyorum. bu kadar önlem alınabilir bir takım olmamızın temel sebebi gol yollarındaki etkisizliğimiz, personel eksikliğimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın