• 63
    sezonun son derbisi.

    bizim takım öyle dengesiz bir futbol sergiliyor ki 3-0 kazansak da şaşırmam 0-3 kaybetsek de şaşırmam. normal iç saha maçında oynadığımız gibi oynarsak paspas ederiz ama gene de kaygılı olmamak elde değil. acaba deplasmanlara bizim futbolcular dublörlerini falan mı yolluyor bir haftada bu kadar inanılmaz perfromans farkı olması neye bağlı bilemiyorum. iç saha maçını izleyip bu takım banko şampiyon olur diyorsun, haftaya deplasman geliyor bu takım anca üçüncü olur moduna giriyorsun. galatasaray futbol takımı akıl mantık bırakmadı bende bu sezon ne olacağını bilemiyorum artık.

    umuyorum bizim takım gününde olur. bizim futbolcular nedense inanılmaz bir konsantrasyon kaybı yaşıyor maçlarda. iç saha maçlarında neyse ki tribünde büyük taraftarımız var da kabus gibi çöker beşiktaş'ın üstüne.

    bu maçı kazanırsak şampiyon, berabere kalma ya da kaybetme durumunda başakşehir'in şampiyon olacağını düşünüyorum. o yüzden umarım bütün futbol tanrıları o gün yanımızda olur da hakettiğimiz şampiyonluğa ulaşabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın