resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2396
    21 nisan 2018 alanyaspor galatasaray maçında 10 üzerinden 9'luk oynadı. kaç top kesti, kaç atağı olgunlaşmadan öldürdü ben sayamadım. her seferinde birilerinin açıklarını kapattı. arkaya atılan toplarda denayer'dan çok serdar'ı gördük. adam ahtapot gibi her yere uzandı.

    sonra hücumda parlayan mariano'nun saçma sapan bir geri şeyi (pas falan da değil, tuhaf bir şeydi o) sonrasında serdar da hava kaçırdı. eh bir zahmet. deplasmanda 2 - 0'ı yakalamış bir şampiyonluk adayı bir zahmet sahaya düzgün yerleşsin, rakibe saçma sapan top kaybedip eli belinde gezmesin oyuncuları.

    her şeyi 4/4'lüktü o penaltı hariç. o da olur. futbol bu. ayıla bayıla izlediğiniz pepe, serdar'ın yaşlarındayken ceza sahasında rakibinin eline kasten basıyor, sergio ramos metrelerce depar atıp rakibine anlamsızca çullanıp penaltı yapıyordu. hiç mi montero, zago, roy keane vs. izlemediniz? bu adamlar defaatle saçma sapan kırmızı kartlar görmüşlerdir ama hiçbiribin taraftarı bu adamları böyle gömmemiştir. her sert defansif oyuncunun bir patlama noktası vardır. serdar'ı o hataya itenler hiç konuşulmadan sadece o gömülüyor. esas futboldan anlamayan adam, penaltı dışında tek hata yapmayan ve ekstra işler yapan bir topçuyu gömmek için ta mısır'dan çıkış günlerinde yazdığı giriyi ortaya döküp aha ben dediydim diyendir. bu obsesyondur, kurtulun bir an önce bu yönelimden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın