resim
Tolga Zengin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 591
    19 nisan 2018 fener beşiktaş maçında güvenlik yumruklamış, aşırı komik şekilde savunulan adam. bu ligde 34 hafta boyunca stadyumlarda her oyuncuya ana bacı küfrediliyor, herkesin ailesi, annesi, babası kendine değerli. umut bulut babasını dünyanın en kahpe saldırılarından birinde kaybetti, bu adamın her maç sülalesine sövülüyordu, çıkıp tribüne saldırsaydı o da?

    türkiye'de defaatle bir çok şehirde ve stadyumda, italya'da ve ispanya'da bir çok kere maç seyrettim. küfür edilmeyen futbolcu, maç görmedim. ulan ingiltere'de adebayor'a "annesi fil yıkardı" diye tezahürat yapıyordu adamlar her stadyumda. tribünle birbirine giren, güvenlik görevlilerine saldıran gördüğüm diğer olaylar hep 19 mayıs stadının yanındaki amatör maçlardı. dünyanın parasını kazanıp profesyonel olan birinin maça çıkmaması lazım bu şartlar altında.

    club brugge maçında bütün bir beşiktaş stadı tolga'ya küfrederken nerdeydi tolga?

    herkesin ailesi kendisi için ölümden öte değerlidir arkadaşlar. kimsenin ailesi başkasınınkinden daha değerli değildir. her işte olduğu gibi futbolcu olmanın da bir çok getirisi olduğu gibi bir çok da götürüsü vardır. futbolcular zaten kariyerlerinin başlarından itibaren bu yola çıkarken bunları tecrübe ediyorlar, zaten bu adamlara dünyanın parası bu işlerin altından kalkabildiği için ödeniyor.

    edit: tarih hatası. selaminko'ya teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın