2017-18 Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
20:30 Şükrü Saracoğlu Stadyumu
0 - 0

Tatil Edildi
  • 138
    https://tr.sputniknews.com/...ti-taraftar-serbest/

    19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçında sahaya yabancı madde yağdıran, şenol güneş’in başını yaran ve de maça biletsiz giren otuz iki kişi emniyet müdürlüğünce tespit edilerek savcılığa sevkedildi. sevkedilen bu kişilerin tamamı, (bakın tamamı) nöbetçi savcılıkça serbest bırakıldı.

    güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. hani bu olaylar üç temmuz sürecinin devamıydı, hani kirli olaylardı, hani operasyon yapılmıştı türk futboluna. hani bunlar fetöcüydü. bunlar fetöcüyse bunları savcılık neden serbest bıraktı. kardeşim azıcık mantıklı olun, azıcık insan olun. aziz yıldırım ve şekip mosturoğlu, serbest bırakılan bu otuz iki kişinin tutuklanması için derhal gidip kulüp adına itiraz edin. onların fenerbahçe’ye operasyon yaptığını izah edin. onların tutuklanmasını isteyin. hatta kameralarda bizzat kendinizin tespit ettiği kişileri de savcılığa bildirin. hadi samimiyseniz gidin itiraz edin. ama edemezsiniz. çünkü o otuz iki kişinin tamamı sizin adamlarınız, sizin elemanlarınız. bırakın tutuklanmalarını serbest bırakılmaları için bir yerlerinizi yırtarsınız bundan eminim.

    ya üç temmuz süreci masalından vaz geçin ya da emniyetin tespit ettiği otuz iki kişinin peşini bırakmayın. onları didik didik edin, varsa fetö bağlantılarını ortaya çıkarın. hadi kardeşim yapın, yapın da görelim. yüzlerce kamera görüntüsü varken, en ufak bir paranın bile kim tarafından atıldığının tespiti mümkünken, emniyet genel müdürlüğü tarafından da otuz iki kişi tespit edilmişken nasıl olur da bunlar serbest bırakılır diye yırtının hadi.

    hadi gidin be...
App Store'dan indirin Google Play'den alın