2017-18 Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
20:30 Şükrü Saracoğlu Stadyumu
0 - 0

Tatil Edildi
  • 137
    son yıllarda en zevk alarak izlediğim karşılaşma.

    kaosu tadını çıkara çıkara izledik. ama görüyorum ki basında beşiktaş sütten çıkmış ak kaşık muammelesi görüyor.

    beşiktaş’ın 2.yarı sahadaki tek amacı fenerbahçe’ye kırmızı kart aldırmaktı. yeteneksiz medel ve talisca denedi ama başarılı olamadı, daha iyi bir eğitim almaları lazım şenol babalarından.

    tecrübeli tolga zengin olaya el attı, o da tam yetmemişken yılların mağduru şenol güneş “sizin güttüğünüz koyun kadar benim tavladığım çoban var” diyerek başrolü çaldı. önce kafasına gelen peruk kafasını yardı, yerde taklalar attı. daha sonra göğsüne gelen pet şişeden sonra yine taklalar atarak kafasını tuttu. takla atmayı keita’dan öğrenmiş olmalı.

    hakem mete kalkavan’ın devre arasında koridorda oyuncuların yanında “en ufak bir olayda maçı tatil ederim” demişi. bunu duyan efendi beşiktaş oyuncuları ve efendi şenol güneş piyesi yazdı.

    fenerbahçe açısından fenerbahçe benim başakşehir’den sonra en nefret ettiğim takım. ama dün saha içinde ortamı germediler, normalde çok iyi yaparlar ama yapmadılar. taraftarlar için ise futbolda şiddet olmamalı ama malesef var.

    bundan daha kötü olaylarda maç tatil edilmemiş,kimse sahadan kaçmamış. sahaya atılan kaldırım taşı, bıçak gördük, kafası cidden kanayan teknik adamlar gördük, 70 lik rakı şişesi gördük, polis arabalarının ters döndüğünü gördük ama kaçmak için tiyatro yazanı ilk defa gördük.

    maçın özeti beşiktaş, “efendi beşiktaş” sözünün ne kadar ironik olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi, fenerbahçe ise türkiye ligi bir dünya ise kendilerinin el kaide olduğunu gösterdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın