• 14
    dün gece o kadar güldük eğlendik falan ama şimdi sakin kafayla düşününce bu tipini sevdiklerimin* maçında yaşananlar tam rezaletti amk. hakem defalarca kez oyunu durdurup taraftarları uyardığı halde bu olaylar yaşandı. ayı volkan bile taraftarını sakinleştirmeye çalıştı bir kaç kez. fenerbahçe taraftarı ne kadar suçluysa beşiktaşlı futbolcular da bir o kadar suçlu bence. tolga’nın annesine küfür edildi diye yedek kulübesinden fenerbahçe taraftarlarına el kol hareketleri yapıp bağırması ne derece doğru? tabiki anneler kutsaldır, hele ki ölmüş bir anneye küfür edilecek kadar şeref yoksunu bir taraftar grubu vardı ne yazık ki dün gece. ama tolga’nın sakin kalması gerekiyordu. aşırı duygusal davrandı yani belki biz olsak bizde aynı tepkiyi verirdik bilmiyorum, ama yine de kalkıp taraftara bağırmaması gerekirdi.

    zaten her şey tolga’nın bok yemesiyle başladı. eminim beşiktaşlılar biz bu maçı nasıl bitiremeyiz diye bir senaryoya kalkıştı kırmızı karttan sonra. emre bol’da aynı şeyleri söylemiş ben bu adamdan nefret ettiğim halde hak verdim. şenol güneş’ten her şey beklenir, inanılmaz sinsi biri.

    olayın olduğu esnada zaten şenol güneş’in kafasına en fazla bozuk para gelmiştir, peluşun kafayı yarmayacağına göre onu yazmıyorum bile. hadi pet şişe ya da çakmak geldi diyelim. yani görüntülerde o bile yok aslında, bizim gördüğümüz kadarıyla soyunma odasına giderken göğüsüne pet şişe geliyor sadece ve o esnada şenol kafasını tutarak içeri kaçıyor.

    enteresan bir maç oldu. izlerken büyük keyifle izledik ama düşününce tam bir rezalet. futbol teröristi taraftar mı dersin, senaryo yazan beşiktaşlılar mı dersin ne ararsan var maçta. kimse bana gelipte şenol güneş’e mağdur edebiyatı yapmasın boştan yere. olaya tabiki insanı boyuttan bakmalıyız hepimiz, ama dün yaşananların senaryo olmadığını bana biri kanıtlayabilir mi?

    bu fenerbahçe tribünleri inanılmaz alçak, beş para etmez hiç biri, lakin beşiktaşlıların da masum olduğunu asla düşünmüyorum bu maçta. tam istedikleri gibi oldu, zaten eleneceklerdi maç böylece yarıda kaldı. tff’nin bu maçla ilgili kararı beni zerre ilgilendirmiyor kim çıkıyorsa çıksın finale. birileri çıkmış fetö’ye falan bağlıyor olayı. geçin abi bunları millet keriz değil, bu tarz olaylar saraçoğlu’nda ilk kez yaşanmıyor. herkesin düşünce yapısı farklı ama ben bu maçtaki olaylara kuşkuyla yaklaşıyorum beşiktaş için. kırmızı karttan sonra planlanmış gibi geldi her şey.
    neyse umarım iki takıma da en ağır cezalar verilir, özellikle fenerbahçe’ye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın