• 4305
    türk futbolunun daimi şımarık çocuğu. hiçbir zaman suçlu bulunmaz medyada. hiçbir zaman yedikleri naneler yüzünden kendilerine yüklenilmez. hep bi oyun vardır kendilerine, hep bir operasyon vardır, her zaman üçüncü bir etken vardır ortalığın gerilmesinde.

    ırkçı saldırı yaparlar, muz yemesi gerekiyordu denir, "haa tamam o zaman."

    statlarında kupa kaldırırız, polis arabalarını ters çevirirler, kadıköy'ü yakarlar, "gs provoke etti."

    şike yaparlar, fetö olayları çıkana kadar suçlu olanlar "fetö yaptı, kumpas" derler, üste çıkarlar.

    rezalet transferler yapıp milyon euroları çöpe atarlar (topuz, guiza, krasic, van persie, kesimal, issiar dia, potuk, emenike, ozan tufan...), medyada 2 satır haber yapılmaz.

    fatih terim'in kafasını yararlar, provoke olduk derler, terim'in kafasındaki yara bandıyla dalga geçerler.

    futbolcuları ırkçılık yapar, "benim zenci arkadaşlarım da var" diye açıklama yapar.

    19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçı'nda olmadık olaylar çıkarırlar, sahaya atmadıkları madde kalmaz, soyunma odası koridorlarında kavgalar olur, "fenerbahçe'ye operasyon yapıldı" derler.

    ulan ne operasyonu? siz kimsiniz de size operasyon yapılsın lan götü boklular? en son şl maçına çıktığınızda taraftarlarınızın büyük bir kısmı daha doğmamıştı. yıllardır 4. yıldızın ezikliği altındasınız. teknik direktörünüz rezalet. başkanınız rezalet. kim size neden operasyon yapsın ya?

    medyadaki maymunlarını da iyi besliyorlar, bir kişi de çıkıp "arkadaş fenerbahçe taraftarının kanında var bu, kaç oldu bu yaptıkları" demiyor. "operasyon" yapılmış fenerbahçe'ye.

    yeminle irin akıyor ağızlarınızdan irin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın