• 3915
    soru aslında çok basit ve net.

    fenerbahçe taraftarı bu olayların %1’ini bile avrupa maçlarında neden yapamıyor?

    çünkü biliyorlar ki uefa, türkiye futbol federasyonu gibi olayların üstünü örtmez, görmezlikten gelmez basar cezayı. demekki neymiş tff, eyyam yaparsan, olayların üzerini örtersen daha büyük olaylara yol açarsın. bu kadar hakaret, bu kadar küfür, bu kadar dayağı cezasız bırakırsan yarın daha büyüğünü yapmaktan da çekinmezler.

    siz çarşamba günü toplanıp yine korkarak, titreyerek karar alacaksınız bunu biliyorum. yine allem edip kallem edip olayı en az ceza ile kapatmak için ter dökeceksiniz. pfdk da, tahkim kurulu da aynı korkaklık, aynı eyyam, aynı tarafgirlikle fenerbahçe’nin ne suçu var ki kendini bilmez birkaç kişi deyip geçiştirmeye çalışacaksınız. ancak bu tutumunuz size de türk futboluna da yarar değil daha büyük zarar verecek. sonunda da daha büyük olaylar, daha büyük kaos çıkacak.

    bugünkü olayların asıl suçlusu, trübünde başkan tokatlayanları, teknik direktör ve yardımcılarının başlarını yaranları, şeref tribününde rakip takım başkan ve yöneticilerine hakaret ve küfür edip tartaklayanları cezasız bırakan tff, pfdk ve tahkim kuruludur.

    tek cümleyle diyorum ki; hepinize yazıklar olsun.

    ekleme: fenerbahçe avtupada iki kez ceza aldı. bunlardan ilki marsilya’daki maçta trübünde çıkan olaylardan dolayı alınan seyircisiz maç cezasıydı, ikincisi ise seyircisiz maçta, stat dışından atılan paraşütlü meşale nedeniyle verilen seyircisiz maç cezası artı ertelemeli iki yıl men cezasıydı. işte tam da bunu diyorum, bir meşale için bir maça seyircisiz, ertelemeli iki yıl men. hadi yapsınlar balalım en ufak bir olay daha. bizde de aynı cezalar uygulansaydı 19 nisan 2018 tarihindeki beşiktaş maçındaki olaylar yaşanmaz, şenol güneş’in kafası yarılmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın