resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2241
    19 nisan 2018 fenerbahce besiktas macini kazanamayacagini anlayinca macin tatil edilmesi icin ciddi yaralanmiscasina ajite ettigi tiyatroyu kendisi dusunup oynadiysa yazik. eger birilerinin akliyla hareket ettiyse daha yazik. oyunculugu gercekten cok cok, cok kotu. bir insan bu kadar dusmez, dusmemeli. uzulemedim bile hocaya, o kadar yazik o kadar ziyan.

    yaslandikca taninmaz bir hale geldi. agresif, yalanci, agzi bozuk, kotu niyetli ve cok acinasi huysuz bir ihtiyar. net bir sekilde psikolojik sorunlu. andropozla bas etmekte zorlaniyor.

    dunyada sahaya yabanci madde atilan ilk mac 19 nisan 2018 fenerbahce besiktas maci degil. fenerbace taraftarinin yaptigi saygisiz yanlisi cok daha buyuk bir yanlisla adice bir iki yuzlulukle lehine kullanma cabasi korkakliktan baska bir sey degil. basari icin farkli planlar icine girmeye calismak veya cizilen bu korkak plani uygulamayi kabul etmek sefilliginin net bir disavurumu.

    korkup aglayacaksan, baska seylerden medet umacaksan oynama senol. biktik senin basit oyunlarindan, aglamalarindan, tiyatrolarindan.

    turkiye'de degismesini istedigimiz seyler boyle basarisiz girisimlerle, yalan dolanla, sahtekarlikla degisecekse degismesin daha iyi. orta dogu vatandasi olarak aptal kaliriz, duzenbaz sahtekar olmayiz hic degilse. (bkz: better being kafir than being munafik)
App Store'dan indirin Google Play'den alın