resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3203
    artık dünyada gerçekten 10 numara olarak dediğimiz oyuncu sayısı gerçekten çok az, son örneklerinden biri sneijder'dir.

    eğer sen belhanda'yı sneijder ile kıyaslarsan olmaz, şu an sırtında o formayı da giyse pozisyon olarak orada da oynasada olmaz, elma ile armut olarak nitelendiriyorum ben.

    belhanda'yı toplu ve topsuz alanda ayrı ayrı izleyin, bu adam orta sahada 10 numara pozisyonunun o kilit noktaları dışında her şeyi yapıyor. zaten kendisinden de onu beklemiyorum, çünkü onu öyle değerlendirmiyorum.

    sneijder yıllarca sol kanatta oynadı, orada oynarken sneijder hiç çizgiye inip orta açmıyor diye eleştirildi mi ? hayır eleştirilmedi. eleştirilse yanlış olurdu zaten.

    sneijder'i çok ama çok seviyorum, inanın hala takımda da isterim. şu an elimizde belhanda var ve bu adam alternatifsiz, yedeği destekleyicisi yok. bunların dışında ben bu zamana kadar oynadığı oyundan gayet memnunum.

    belhanda'yı eleştirenler ve savunanlar bence rakamlardan çok oyun içindeki aktivitesine baksın. konuşulacak tek konu bonservisi olabilir, bu adam bonservisinide kendi belirlemediğine göre..

    özet olarak, senin takımında boş sahada bile bir kaleden diğer kaleye top süremeyecek olan ahmet çalık varken, belhanda'ya bu kadar atıp tutmak haksızlık.

    not: belhanda fanboy değilim, gerçekçiyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın