resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3201
    kendi adıma, övmek için çaba sarfetmediğim futbolcu. birşey anlatmaya çalısıyorum ama anlamak istemeyene de saygım var. oyuncuyu hem izleriz, hem de güvendiğimiz istatistik sitelerinden yardım alıriz anlamak için. şu adama hem tudor hem terim demiş ki, orta sahada en ofansif adamımızsin ama defansif rollerin de önemli, bunu aksatma. normalde bunu herhangi bir 10 numaraya söylesen, içinden hassiktir çeker, yine bildiğini okur. ne hagi'ye, ne sneijder'e ne lincoln'e defans yaptıramazsın, yaptıramadın. ama belhanda tamam diyor, defansif rolü de üstleniyor, yani bakın diziliş pozisyonundan bahsetmiyorum, verilen rolden, görevden bahsediyorum. diyorum ki forvet arkası diye çıktıği maçlarda bile önce savunma yapmayı düşündu, sen bu durumu eleştir, ama hocası memnun. burada anlatmaya çalıştığım, sen bu adama daha önce hiç savunma yapma, sadece hücum yap demedin ki salt hücumcuyu eleştirir gibi eleştiriyorsun.

    sonuç olarak verilen görevi yapmaya çalıştığı için eleştirilen bir adam durumuna düşüyor kendisi. yoksa biz de izliyoruz futbol maçlarını, 10 numara ne manaya geliyor biliyoruz yani.

    edit: "bir şey anlatmaya çalışıyorum ama anlamak istemeyene de saygım var" derken, gerçekten kurduğum bu basit cümleleri anlayamayacak bir insan olacağına hiç ihtimal vermemiştim, bunu da gördük. sirf karşısındakine cevap vermemek için, kelimelerin arasına ergen gibi "hahahah" ":)" falan gibi smiley ler koyan adamlarla ciddi ciddi futbol konuştuğuma da inanamıyorum. laf ebeliği, kelime oyunu falan bunlar provokasyonun bile en basit halleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın