resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 1008
    kendisi 2017-2018 sezonunda ankara'da oynanan gençlerbirliği ve kupada içeride oynadığımız akhisar maçlarında kepaze bir performans sergilemiştir.

    sezonun geneline baktığında bazı maçlarda ağırlığı ve pozisyon hataları göze batmıştır fakat yine genele baktığımıza oldukça iyi performans gösterdiği maçlar bence çoğunluktadır ve bu sezon için geçer not almayı, hemfikir olunan eksikliklerine rağmen, hak etmiştir.

    akhisar kupa maçı ile ilgili tüm eleştirileri hak etmekle birlikte, bu kadar ipinin çekilmesi bana yanlış geliyor. oynadığı mevki bizim kusursuz bir biçimde alternatiflendirebildiğimiz bir mevki değil. denayer'in başakşehir maçındaki iyi performansı, genel bir kanıya varıp, kalan 5 maç ve önümüzdeki sene için "maicon yoksa denayer var, rahatız" demek için oldukça kısıtlı bir veri.

    toparlanması gerekiyor, performansı gittikçe kötüye gidiyor, maç sattı iddialarına hiç girmek istemiyorum, en kötü ihtimal zaten böyle bir şey var ise seneye görmeyiz kendisini.

    18 nisan 2018 galatasaray akhisarspor maçının ertesi günü kendisi hakkında 23 entry varken, tolga ciğerci hakkında yazıyla bir entry bile olmaması ise benim adıma sözlüğün adalet duygusundaki bazı sıkıntılı noktaları işaret etmektedir. kendimi de dahil ederek söylüyorum ki bazı oyuncuları kayırıyor, bazı oyunculara bir ayrı bileniyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın