resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 1005
    rakip hoca olsam top ayagindayken surekli pres yaptirirdim kendisine. ayagi duzgun ama hem topu ayaginda fazla tutup yavas oynuyor, hem de hata yapma olasiligi yuksek. en kotu kaleciye geri pasa zorlamis olurdum, ki muslera'nin da bu sezon geriden sacma sapan toplar attigi cok oldu, ya da top sisirmek zorunda kalirdi, ki gomis top indirmede cok da basarili degil.

    galatasaray'in topyekun hucuma ciktigi, stoperlerin orta saha cizgisine kadar geldigi her oyunda kendisi saatli bomba maalesef. bu da maclarimizin yuzde doksani. ha real madrid'le oynarken ister istemez kapaninca is yapabilir ama sonra dusunuyorum ronaldo'yla falan 1'e 1 kalsa ne olur diye.

    mesela terim'li 11-12 sezonunda da kadroda servet cetin, gokhan zan vardi. sezonun ilk ceyreginde de agirlikli bunlar oynadi ujfalusi'nin yaninda. ozellikle gokhan zan. ama daha sonra terim semih kaya'yi cikardi cebinden kimse beklemezken. mesela semih kaya da kotu bir stoper ama gokhan zan ve servet'ten farkli olarak en azindan hizliydi, orta saha cizgisinde durabiliyordu, daha mobildi.

    kendisinin satilip yerine, boku cikti artik bu tabirin ama, serdar'in yanina ujfalusi tarzi ayagi duzgun, pozisyon bilgisi olan, ekstradan maicon gibi hava toplarinda iyi bir stoper alinmasini isterim istemesine de, bu ozelliklerde bir stoperin bulunup uygun maliyetle transfer edilme ihtimali cok dusuk. o yuzden simdilik notrum kendisinin satilmasina karsi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın