resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3173
    sözlükte, hakkında kötü şeyler yazmak için yarış yapan renktaşlarımızın olduğu orta saha oyuncumuz.
    bu adamın sahada yaptıklarını izleyin renktaşlar. bizim mevcut bir teknik direktörümüz var. onun istekleri doğrultusunda oynuyor oyuncularımız. isteği doğrultusunda oynamayan oyuncuları kesen, istediğini yaptıran bir teknik direktörümüz var hatta. hani yaptığı şeyleri değersiz gören hatta görmek istemeyen renktaşlarımızın farkında olmasının faydalı olacağını düşündüm.
    4-2-3-1 oynuyoruz, 10 numara oynuyor, onu yapmıyor bunu yapmıyor diye bir durum yok. teknik direktörümüz ne görev verirse onu yapar oyuncular.
    talisca yüksek profil bir oyuncu. yaşı, yetenekleri ve pasaportu sayesinde çok açık bir şekilde bu doğru ama oynadığı zaman diğer futbolculara ağırlık yükleyen bir futbolcu. oyunun her alanında olmayan ama özel yetenekleri olan bir futbolcudur. belhanda ise tam tersine oyunun her yönünde olan, görevlerini yerine getiren, talisca'dan farklı özel yetenekleri olan bir futbolcudur.
    sevgili renktaşlar farkında mısınız? deli gibi algılar dönüyor üzerimize. başarılı olmayalım diye yapılanların farkında mısınız? basakşehir galibiyeti üstüne çıkan saçma yorumların, hakemlerin nasıl ince ince doğradığının, verilen cezaların yapılanların farkında mısınız? böyle kritik bir dönemde, böyle üzerimize oynanırken nasıl bu kadar acımasız olabiliyoruz kendi içimizde anlamıyorum. inanın bizim biraz homurdanmamızı, birbirimize çatmamızı istiyorlar. kendi içimizde yapmayalım bunu. bırakalım adam 10 numara giysin gol atmasın. sene sonu yapalım yapacağımızı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın