• 4
    olaya su acidan bakmak lazim, takiminizin hucumuna yonelik bir oyuncu alacaksiniz, hangisini alirdiniz ?

    giuliano: gereksiz bir transfer, pas yok, sut yok, pres yok, sadece gizli forvet ozelligini tasiyan supriz goller atabilen bir oyuncu. tabi onunde gercek bir forvet ile oynarsa ne yapar gormek lazim, fakat elimizde bu 3 secenek varsa sanirim kendisi 3. sirada olacak.

    belhanda: ne desem elestiri olacak fakat secenek olunca, ister istemez sonuc odakli bakmak zorundasiniz. istek var, guc var, yetenek var... ama gel gelelim sonuca katki edecek (asist sayilari kabul edilebilir) bir oyuncu ancak 2. planda olabilir. istemeyerek de olsa takima kazandiracagi seviye belli.

    talisca'ya gelecek olursak, mac icerisinde cokca kaybolan bir oyuncu, fakat hem ceza sahasi iceriside hem ceza sahasi disinda takimina sinif atlatabilecek bir potansiyeli var. attigi goller, yaptigi asistler, kafa vuruslari vs. kaliteli bir oyuncu. attigi pas siddeti, vurus kalitesi. talisca size mac kazandirir henuz ben belhandanin direk maca etki edip mac kazandirdigini gormedim.
    2. pas 3. pas konusuna deginmiyorum.

    kisacasi takima seviye atlatacak futbolcu burda talisca. saten brezilya milli takim kadrosunda olmasi da bunu acikca gosteriyor. (en azindan secim asamasinda giulano ile kiyaslarken net bir kistas)

    gonlum el vermese de malesef durum bu.

    not: belhanda bu kadar kayipla 8 numara falan karsilastiramaylim demek baya tuhaf, cunku belhandayi 8 numara oynatmak intihara tesebbus etmek gibi her top kaybinda silahi kafanizda bulursunuz.

    elimizdeki adama bok atmayalim, takimimiz icerisinde sezon sonuna kadar elinden geleni yapacak kapasitede bir oyuncu, onunla sampiyon olabiliriz ama giuliano ile asla.

    belhanda takim oyuncusudur sonucta

    ofsayt butonu assagida buyrun basin*
App Store'dan indirin Google Play'den alın