resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3432
    son şansı 2018-2019 sezonu olan oyuncu. hadi bu sene bir şekilde idare etti ama önümüzdeki sezon herkesin kendisinden beklentisi yüksek olacaktır.

    özellikle 2016-2017 sezonun sonlarında saçma sapan triplere girerek taraftarın tepkisini çekmişti o dönemler. eğri oturup doğru konuşalım, o dönem hepimiz sinan’a cephe almıştık ve takımdan gitmesini istemiştik sezon bitince. benfica haberleri falan çıkmıştı. tudor döneminde oyuna sonradan dahil oldu pek fazla süre alamadı. sonra fatih terim gelince zaten maddi açıdan transfer yapmamız mümkün değildi ve elindeki oyuncuları kazanmak istedi haklı olarak. çünkü başka seçeneği yoktu. başta selçuk, donk ve sinan olmak üzere hemen hemen bütün yedek oyuncuları kadronun bir parçası olduklarını kendilerine aşıladı hoca.

    sinan’ın bazı yanlışları oldu ama affedilmeyecek kadar kötü bir şey yapmadı. elimizde türk olarak kaliteli oyuncu serdar aziz dışında yok neredeyse. biraz da eh işte dediğimiz sinan var. ben imparator ile daha iyi işler başaracağına inanıyorum sinan’ın. galatasaray taraftarı sinan’a gerçekten çok sahip çıktı, sinan’ın da artık bir şeyler yapması gerekiyor özellikle önümüzdeki sezonda. şimdi tekrar destekliyoruz ama yeter ki en ufak bir şey de yine saçma sapan triplere girmesin. kendisini daha fazla geliştirip ve kendini hocaya ispat edip ilk 11’i kapmalı. feghouli şu an formsuz olsa da, sinan şu an için feghouli’yi kesebilecek seviyede değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın