resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12439
    bize faydası kadar zararı da olan eski futbolcumuz.

    2012 - 2013 sezonunda şampiyonlar liginde gruptan çıkmamızın baş mimarı kendisidir. galatasaray formasıyla gol krallığı yaşamıştır. ama attıklarının yanı sıra kaçırdıklarıyla da bir nesli kanser etmiştir. yeniçeriliğe soyunmuştur, galatasaraylılık duruşuna asla yakışmayacak emek hırsızlığını yapmıştır. kendisi gol atamayıp başkası gol atınca üzüldüğünü belli eden hareketler yapmıştır, kendini galatasaray’dan üstün görmüştür.

    ama ne kadar sevmesem de son yıllarda gayet olgun bir karakter ortaya koyuyor. bunda baba olmasının da etkisi vardır (babalık çok yakışıyor ona, kızı da cok tatlı maşallah). 1 nisan 2018 galatasaray trabzonspor maçında da ortamı gerecek hareketlerden kaçındı. saygı gösterdi ve saygı kazandı. keşke 3 sene önce de böyle davransaydı.

    bu trabzonspor oyuncularının maaşları hakkındaki haber de doğruysa benim sevgimi tekrar kazanmıştır. boks maçlarında son rauntların akılda kalması gibi böyle çizgisini bozmaz ise kendisini güzel hatırlarız.

    ama söylemeden geçemeyeceğim keşke 3 4 sene önce de böyle davransaydın be burak, keşke hiç yeniçerilik yapmasaydın, adam tayfaya bulaşmasaydın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın