resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3428
    küçük takımların futbolcusu. savunma yapmasını hiç beklemeyeceksin, gizli forvet gibi santrafor hattının arkasında serbest oynatacaksın, takım oyununa neredeyse hiç katkısı olmaz, hiç orta açmaz, nadir adam eksiltir, pozisyon yaratmazsan 10 kişi oynatır, hava toplarında da etkisizdir, hoca seçer. bunların hepsini kompanse edebilirsen boşluklara sarkar ve iyi bitirir.

    etkili olabilmesi için ya çok üstün oynayıp sürekli pozisyon bulman lazım ya da rakibin savunma hattında açıklar vermesi lazım. yaşı desen 24, şimdiye kadar bir halta yaramadan 50 tane tribini çekmişsin ki kendimizi gördüğümüz seviyedeki takımların birinde olsa şimdiye kadar 100 defa tenekeyle yollanacak saha dışı işlere girişmiş biri.

    konya'ya gol attı diye işine gelince iki maç mücadele etti diye böyle adamlarla fahiş fiyattan sözleşme yenilemeye devam ederseniz 40-50 oyunculuk çöplük takıma dönersiniz. ha ama oyuncuyu doğru konumlandırmak ve işe yarayabileceği anlarda da kullanmak lazım. bu yüzden bahsettiğim daha önce bahsettiğim iki durum oluştuğunda sezon sonuna kadar oyuna dahil edilmesi gerekir. zira yedek kulübemiz abd'nin güneyindeki terk edilmiş kulübelerden hallice...
App Store'dan indirin Google Play'den alın