resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2288
    çok abartılarak eleştirilen, hakkında her hafta haterlığın dibine vurulan futbolcu.

    bu takımda iki oyuncuya karşı çok yanlı yorum yapılıyor, biri linnes, diğeri ise tolga. yok top kaptırmış kovalamamış da, yetenek fukarası da...

    hiçbir yetenek fukarası tolga'nın ligin ilk yarısındaki gösterdiği hem baskılı oyununu,hem de gol koşularını-gol katkısını veremez.

    rakibini kovalamamak ise sorun ilk yarı bir pozisyonda fernando rakibini kovalaması gerekirken durdu ve izledi. adam gitti elini kolunu sallaya sallaya orta açtı, yüreğime indi o an ve bir tane yorum yok. çünkü manchester city'den geldi, çünkü sakatlıktan çıktı * ama sıra tolga'ya gelince sabaha kadar sövüyorlar. müzmin sakat tolga, çöp tolga.

    şımarık galatasaray taraftarı diye her defasında boşuna söylemiyoruz. çıplak gözle izleyenler adam oyuna girer girmez rakip defansı hemen nasıl karıştırdı nasıl top çaldı-çalmaya yardım etti görmüyor.

    hele ki ryan donk varken diye cümleler görüyorum artık kendimi asacağım. donk defansın önünde çakılı oynayan, mariano sağda bomboşken 3 kere gördüğü halde uzun top atamayan, serdar'ın duran topta öne git artık diye iteklediği top alıp dağıtmaktan aciz, denayer yalnız kalmasın diye adebayor'u kilitleyen bir adam. adamın maçta yüreğini koyması ayrı, tolga'nın ise hem yüreğini koyup hem de senin önde baskı kurmanı sağlaması apayrı olaylar.

    tolga'nın da yapamadığı şeyler var elbet ama kendisini eleştirirken bizim taraftarın bu kadar taraflı olması hayra alamet değil.

    (bkz: 15 mart 2018 galatasaray başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın