• 135
    sözlük ahalisinin seneye takımda görmek istemediği oyuncuların sıralaması yaptığım ankette şu şekilde:

    http://anketinho.com/202

    kısacası tarık,eray ve yasin gibi çöpler gönderilmeli cevabını verdi galatasaray sözlük. belhanda ve feghouli’yi istemeyen sayısı da oldukça fazla.

    bir diğer soru ise galatasaray futbol takımı şampiyon olursa en büyük payın kime ait olacağıydı.

    sözlüğün verdiği cevap şu yönde oldu:

    http://anketinho.com/211

    taraftar ve fatih terim etkisinin şampiyonlukta en büyük pay sahibi olduğu görüşünde çoğunluk.

    seneye şampiyonlar ligine katılırsak başarılı olmak için neler gerekli sorusunun cevabı:

    http://anketinho.com/206

    fatih terim’in takımda kalması, yedek klübesinin kalitesinin artması ve oyuncuların hırslı olmasını istiyor sözlük geneli.

    yaptığım anketler sonucu vardığım kanı takımımızda bir çok kalitesiz oyuncu olduğu ve sözlük yazarlarımız tarafından kesinlikle takımda istenmemesi. fatih terim’in seneye de takımın başında olmasını istiyoruz. seneye şampiyonlar ligine katılırsak yedek kadromuzun kalitesinin artması ve şampiyonlar ligi tecrübesi yaşamış oyuncular gerekli bizim için. kura şansı son senelerde hiç yanımızda olmadı ama biz gruptan çıkmayı başardık. belki 2012-2013 uefa şampiyonlar ligi grubumuz görece olarak biraz kolaydı. yabancı sınırı ortadan kalktığına göre tekrardan neden şampiyonlar liginde gruptan çıkamayalım? doğru transferler yaparsak ve kura şansı da yanımızda olursa tekrar çeyrek final, en kötü 2. tur görebiliriz. ffp ile alakalı bir men veya kısıtlama gelmemesi bizim için çok iyi olur. şampiyonlar ligini, oranın havasını ve müziğini özledik...
App Store'dan indirin Google Play'den alın