resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2282
    15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçı'ında oyuna girdikten sonra gayet faydalı olan oyuncumuz. başakşehir'in 2-3 pozisyonda sahasında cıkamamasını sagladı yaptıgı baskıyla.

    yahu bir oyuncunun sürekli olumlu ya da sürekli olumsuz özelliklerini kafaya takıp durmayın allahını severseniz ya. tolga yapabildikleri ve yapamadıkları belli olan bir adam. ve bu adamın yapabildigi harika bir sey var. koşmak. durmak, yorulmak bilmeden kosmak, kendi sahasında basıp 3 sn sonra rakip ceza sahasını önünde olup sut cekmek. yani bu kıymetli bir özellik arkadaslar. he deyince bulunan bir özellik degil.

    bu ozellikten uygun bir formatta yararlanırsın, ya da o format sana o mac icin uygun degilse oynatmazsın.

    bu adamı ortasaha ikilisi yapıp alanını kapattırmak oyuncunun en önemli özelligini yok etmek. ya 3lü ortasaha oynayıp sag ya da sol ic yapıp alan korumak zorunda bırakmayacaksın bu adamı, ileri geri mac boyu kosup duracak, ya da tudor'un yaptıgı gibi sol acıga falan atacaksın. özellikleri acık icin hic uygun olmasa bile cigersizligi ile büyük katkı saglayacak.

    ben halen bize gerekli bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. fernando-donk ikilisinin halen iyi bir ikili olmadıgını dusunuyorum, her ne kadar donk kendi performansının cok üzerine de cıksa bu ikili tempo konusunda sorunlu, takımı geri ceken bir ikili.

    yani adamı ya vezir ya rezil ilan etmek zorunda degiliz. yapabildigi iyi isler var, onlardan faydalanmaya bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın