• 41
    galatasaray ile ilgili tivit atan türk politikacı.

    _____________________________

    "galatasaray siyaset üzeridir".

    vah vah, bilmiyorduk. başımıza ne geldiyse böyle sloganları gerçek sanmamızdan, çok söyleyince öyle olduğuna kendimizi inandırmamızdan geliyor. biz siyaset çukuruna meral akşener'in tiviti yüzünden düşmedik. başka ülkede yaşıyordunuz da dün mü ülkeye geldiniz? ha öyle olsa bile cumhurun başı olması gereken kişinin dün başakşehir lehine yaptığı açıklamaları görürdünüz ki yine daha öncesi oluyor!

    kusura bakmayın dostlar, atatürk'e ayyaş diyen adamlara karşı biz bugün* statta "yaşa mustafa kemal paşa yaşa" diye bağırdıysak biz o siyasette varız. biz o siyasete gerektiğinde yön de vermeliyiz. kafamızı kuma gömünce avcılar gitmiyor. siyasete bulaşmadan temiz lig istemekle de bu iş yürümüyor. gezi zamanı nasıl kafamızın dikine gidip antrenman formalarımıza o heştegi bastıysak, hakan şükür'ü birileri istediği için kulüpten yollamadıysak, biz doğru yolda olmak için siyasete de girmişiz demektir. yoksa sermaye artırımı istediğinde usulsüzce reddedilince anca gelir burada ağlarsınız.

    "aman muhalif biri bizim lehimize bir şey demesin yine zorluk çektirirler" diyorsan sen galatasaray'ı tam kavrayamamışsın hocam. sen olmamışsın. olamamışsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın