• 39
    korku imparatorluğu dedikleri şey cidden gerçekmiş ve biz de tam ortasında yaşıyormuşuz.
    cumhurbaşkanı bir açıklama yapmış üzerine bir muhalefet partisinin lideri de ona cevap vermiş ve bu cevap galatasaray ile ilgiliymiş diye herkesi bir korku sarmış. yazık.

    burdan türkiye'nin fotoğrafını çekebiliriz aslında. bana dokunmayan yılan bin yaşasın hatta dokunuyorsa da çok acıtmasın istediğini yapsın hemen gitsin kafasıyla yaşıyor millet. bir durun sakin olun belki liderimiz, cumhurbaşkanımız bu tweete güler geçer belki herhangi bir açıklama dahi yapmaz siz de derin bir ohhh çekersiniz. hayır bunu yazanlar kendisine oy veren kesim olsa seviyorlar, laf gelsin istemiyorlar der saygı duyarım da bu korkanlara siyasi fikrini sorsan muhalifim yaaa der ama işin ucu kendisine dokununca daha ortada bir şey yokken korkudan ne yapacağını şaşırıyorlar.

    yani şimdi şampiyonluk yarışı verdiğimiz rakibimizle oynayacağımız maçtan önce cumhurbaşkanı rakibimize destek veren bir açıklama yapıyorsa ve biz de bunu eleştirdik diye şampiyonluğumuza engel olunacaksa zaten sokmuşum öyle şampiyonluğa hiç olmasak da olur.
    az cesaret lan. bir şey yapmayacaksın sadece eleştireceksin. insan gibi efendice fikrini söyleyip eleştireceksin hepsi bu.

    he bu arada bu konuda recep tayyip erdoğan'ı asla eleştirmiyorum. kendisi daha konuyla ilgili a bile demeden orası burası tutuşanlar olduğu sürece sorun kendisinde değil korkaklardadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın