• 22
    en az 15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçı kadar ciddiye alınması, kafa yorulması gereken maç. çünkü bu bir deplasman maçı malumunuz. burada işler kötü gittiğinde takımı iten bir taraftar olmayacak. bizim arena gibi cazibeli bir statta bu maç oynanmayacak. muhtemelen kasvetli, tatsız tuzsuz bir maç olacak. oynanan futbol ne olursa olsun sadece ve sadece 3 puan önemli. bunun için de rakipten daha iyi konsantre olmuş ve daha iyi mücadele eden bir galatasaray'ın varlığı şart.

    --- alıntı ---

    "takımımı tebrik ediyorum. ilk dakikadan son dakikaya kadar, 1 hafta önce olmayan konsantrasyon vardı. tam bir büyük takım, lider takım gibi oynadılar.

    --- alıntı ---

    fatih hoca kendisi de söylemiş. artık hataya, laubaliliğe tahammülümüzün olmadığı haftalardayız. bu takımın deplasmanda 7 yenilgisinin olması önemli bir istatistik. bunun önlemini ekstra motivasyonlarla artık almak lazım. kalan 5 maçımızın 3'ü deplasman. iç sahada da malatyaspor ve beşiktaş'la oynuyoruz. işte bu 3 deplasman maçından 9 puan bizi şampiyon yapar. malatya'yı zaten yeneriz. beşiktaş maçında ise beraberlik bile bizi kurtarabilir. şimdiden allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın