resim
Antonio de Nigris Guajardo
Mevki:Santrfor
Doğum:01.04.1978
Ölüm:15.11.2009 (31)
Uyruk:Meksika
  • 42
    hakkında 6 ayda 5, 2 günde 39 entry girilmiş olan merhum futbolcu. bu bir eleştiri değildir, hayatın ne kadar acımasız olduğuna dair bir göndermedir. de nigris ölmeseydi 5 entry ile kalacaktı burada, biz başka şeyler konuşacaktık, ölünce onu konuşmaya başladık. varlığının farkında bile değildik şu anda farkında olmadıklarımızda olduğu gibi. insanların değeri öldükten sonra anlaşılıyor diyen ne iyi etmiş. ben şimdi çok kötü oldum, bütün futbolcuların ölümünde kötü olurum, foe'nin ölümünde de çok üzülmüştüm, kolombiya'lı 10 futbolcu ölü bulunduğunda da, antoni puerta'nın ölümü hala gözlerimin önünde, keza feher'in ölümü. üzülüyor insan böyle milyonlarca insanın gözü önünde genç futbolcuların ölümüne, ve bir süre sonra unutup hayatına devam ediyorsun. korkuyorsun, ben öldüğümde de bu kadar basit mi unutulacağım lan diyorsun. evet, bu kadar basit unutulacaksın sözlük yazarı, bu kadar basit.

    larissa kulübü bu adamın futbol oynamasının sakıncası bulunmasına rağmen ne diye bu adamla sözleşme imzalıyor? akıl alır gibi değil. bu sorunun cevabı de nigris'i geri getirmeyecek biliyorum.

    toprağın bol olsun maskeli adam, üzdün bizi. bize kolay olanı yapmak düştü ne yapalım uzun saçlı güzel insan. eşine de allah sabır versin ne diyelim. hiç mi neden? neden futbol diye sormadılar bu adama?
App Store'dan indirin Google Play'den alın