• 30617
    "maç öncesi beklediklerimiz vardı. atmosfer, baskı... baskı her türlü baskı ama. bunu açmak istemiyorum. bugün düşen topları rakipten daha fazla aldık. rakip bizden daha fazla topla oynadı, bu normal."

    "oyun atanın kazanacağı maç gibi gidiyordu. ne onların ne bizim fazla pozisyonumuz vardı. mariano muhteşem bir vuruş yaptı, saygı duymak lazım. son dakikadaki gol elleymiş, öyle diyorlar."

    "rakiplerin birbirleriyle maçları var, ikili averajda iki rakipten de daha iyiyiz. kayserispor maçını kazanıp yola devam etmek istiyoruz. maç kaybettik, final kaybetmedik. her zaman söylüyorum, kazansak da kaybetsek de saygıyı asla kaybetmeyeceğiz."

    "sarı kartları olduğu için aldım(arda ve emre) elia'ya basıldı, arda'ya arkadan müdahale var... hakem yüzünden kaybetmedik bugün, onu demek istemiyorum, halil umut meler temiz yüzlü bir çocuk. ne olursa olsun saygıyı kaybetmemek lazım."

    "hakem baskı altındayken hata yaptı. hem saha içi hem saha dışı baskılar var. bu kadar söyleyeyim. arda devre arasında gördü kartı, hakeme ricada bulunurken."

    abdullah avcı

    ya hala son gol elleymiş diyorlar falan diyorsun. yap analizini, anlat nasıl 'yenildik' diye. sen seversin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın