resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1897
    önümüze 7 gol 6 asistlik bir hiç bırakmış futbolcu. aynı zihniyet geçen sezon snijder'i "sadece anadolu kulüplerine asist yapıyo yeaaa" diyerek göndermişti.

    fm değil burası. gerçek dünya. fm'de bile artık bir futbolcunun formu için bir sürü parametre var.

    feghouli neredeyse sıfır yaz kampı geçirerek geldi. sakatlığı yüzünden takıma geç katıldı. tam takıma girdi 3 maçlık saçma sapan bir ceza aldı.

    maç oynarken fiziksel yükleme yapmak mümkün değildir. evet kendisi fiziksel olarak idare etmiştir. ancak yine de ciddi skor yapmıştır. elbette beklentilerin altındadır. ama artık her sezon futbolcu değiştirmekten vazgeçmeliyiz.

    hem feghouli gitti diyelim. kim gelecek? robben mi? kimi bekliyorsunuz? ona verdiğimiz bonservis ücretine kimi alabileceğiz? "genç oyuncu alalım" seslerini duyuyorum. aldık. bruma'nın neler yaşadığını ve neler yaptığını da gördük. biz daha feghouli'ye sabredemiyoruz. genç oyuncuya nasıl sabredeceğiz?

    artık futbolun sadece bilgisayarda bir oyun olmadığını görmemiz lazım. bizim taraftarın ayılıp bayıldığı quaresma'nın bu sezonki lig skoru 3 gol 7 asist. sanki quaresma bunları real'e, barça'ya, bayern'e karşı yaptı. "ah keşke bizde olsaydı" dediğimiz valbuena 5 gol 9 asist yapmış ligde. kaldı ki bu adamların birisi 35 diğeri 34 yaşında. feghouli ise 29 yaşında.

    biraz olsun kendimizi bilsek, sorun kalmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın