• 165
    gençlerbirliği maçı sonrası nasıl reaksiyon göstereceğimizi merak ettiğim mac. eğri oturup doğru konuşmak gerekirse bu maçı ve bjk maçını almak yetmiyor ki deplasmanlardaki formumuz ortada. yani rakiplerimizin nasıl kollandığını konuşmak yerine son gençler maçını şapkamızı önümüze koyup düşünmek gerek.
    bu maçın özeline gelirsek abdullah avcı yabana atılmayacak taktisyen. maç sonlarında neleri planlayıp gerçekleştirdiğini ya da aksayan yerleri adım adım anlatıyor. bu macta buyuk ihtimal sabırlı oynayarak ayağa hızlı paslarla tehlike yaratmak isteyecektir. bu nedenle dönen topları almak büyük önem taşıyor. burada da selçuk fernando ve belhanda ya çok iş düşüyor. yapacagimiz şok pres ise yararsa oyunu domine edebiliriz.
    diğer yandan yapacağımız ataklarda rodruges e alternatif bulmamız lazım. gomis ile olan uyumunu abdullah avcı bozmak isteyecektir. gomis 'in gerektiğinde kaleye sırtı dönük top alıp servis etmesi bizi pozisyon üretme açısından zenginleştirir diye düşünüyorum.
    puan kaybında iplerin elimizden kaçacağı, yenmemiz halinde ise deplasman performanslarının şampiyonluğu belirleyeceği ve umarım sonunda bizim tarafın güleceği bir son olur. inan edin
App Store'dan indirin Google Play'den alın