• 130
    kazanıp liderlik koltuğunu geri alacağımız karşılaşma.

    ''sezonun en önemli maçı'' klişesini kullanmayı sevmem ama 2017 2018 sezonunun en kritik karşılaşması bu karşılaşma. ya tamam ya devam maçı. bu maçı kaybedersek lige havlu atarız, kazanırsak ki ben kazanacağımızı düşünüyorum o motivasyonla şampiyonluğu alırız.

    12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçından sonra bizim açımızdan türkiye ligindeki en kritik maç. sadece şampiyonluk yolunda değil, bir çok hesabın kapanacağı karşılaşma olacak.

    2 senedir normal şartlarda galatasaray kulübünde hocalık yapamayacak teknik adamları yenip kasıla kasıla şovunu yapan abdullah avcı'ya karşı, hükümetin desteğini alan takıma karşı, emre belözoğluna karşı, arda turan'a karşı, mhk ve fedarasyona karşı kazanmamız lazım.

    fatih terim bence fenerbahçe maçından daha çok bu maça motive olmuştur. fatih terim kaosu sever. hükümetle arası kötü ve karşısındaki takım hükümetin takımı. arda turan ile yaşadıkları ortada ve ilk defa karşı karşıya gelicek. fatih terim kaosu iyi yönetir, bu maçı da aldırır.

    işin teknik-taktik kısmına hiç girmeyeceğim. hem fatih hocam gerekli çalışmaları yapmıştır, hem bazı maçlar sadece teknik-taktik ile kazanılmaz.

    akbil basmanın en anlamlı olduğu güne çok az kaldı renktaşlar, saatler kaldı. akbilspor'a basıp geçicez.

    inanıyorum ki bu maçın bitiminde hesapları kapatmış olacağız. inanıyorum ki fatih hocam ve aslanları bu maçı döve döve alıcaklar. inanıyorum ki bu yolun sonunda iyiler şampiyon olacak!

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)

    (bkz: hedef 21)
App Store'dan indirin Google Play'den alın