• 445
    şampiyonluk için kalan tüm maçları kazanmamız gerekiyor. benim bundan 4 hafta önce yaptığım hesapta başakşehir'i yendiğimiz halde iki puan farkla bitiriyorduk ligi. ancak geçen dört haftada başakşehir ekstradan 4 puan alırken biz 3 puan kaybettik. 18 mart 2018 başakşehir beşiktaş maçında beraberlik beklerken başakşehir maçı kazandı ve aynı şekilde 1 nisan 2018 akhisarspor başakşehir maçında berberlik beklerken başakşehir haksız bir galibiyet aldı ve öngördüğüm 4 puan fazlasını topladı.

    galatasaray ise 10 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçında kaybettiği 3 puanl hem liderliği hem de bu haftaki başakşehir maçında berabere kalma lüksünü harcadı. çokça kez yazıldığı üzere bu kayıp neticesinde başakşehir maçında saldırması gereken taraf biz olmak mecburiyetindeyiz.

    15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçı çok önemli ancak takım bu maçı kazansa bile ertesi hafta oynacağı çemişgezekspor deplasman maçında puan kaybedebilecek bir hüviyete sahip 17-18 sezonu itibariyle.

    kısacası bu sezon takımımız şampiyonluğu hak etmiyor. şampiyonluğu hak eden galatasaray taraftarıdır. şampiyonluk gelirse ancak böyle taraftarın ittirmesiyle gelir. yoksa bu ruhsuz sürüsüyle işimiz zor.

    beşiktaş, başak ve hatta o billur geçtiğimiz fener seri yapmış bir şekilde kazanırken sen gidip iki pas yapamayan gençlerbirliği'ne 90 dakika pozisyona giremezsen her türlü sözü hak etmişsindir zaten.

    umarım bir şekilde kazanırız şampiyonluğu da içimiz bir nebze soğur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın