• 21
    bugunku yazisina "alex, eric cantona'dir." gibi sacma ve mantiksiz bir baslik secme gafletinde bulunmus yazar. hayir bi alex'e bakiyorum, bi cantona'ya bakiyorum bi de aynaya arkami donup popoma baka baka guluyorum. yok yani bi cagrisim yaratmadi bende. eric cantona agresif, mucadeleci bunlarin yaninda karizmatik ve teknik bi adamdi. alex'e bakiyorum bu yazdiklarimin arasinda alex'te bulunan tek ozellik teknik. maymunlarin da kendine has bi karizmasi var tamam ama biz insandan bahsediyoruz simdi. ayni zamanda uygun pozisyon buldugunda kendini yere atmaktan cekinmeyen karaktersiz ama fenerlilerin gozunde cok beyefendi bi adamdir da alex. ayrica alex'in arabasinin taslanmisligi arkasindan kosa kosa kovalanmisligi da vardir. cantona'nin basina boyle bir sey geldigini hic zannetmiyorum. basina gelen olayda da ucarak tekme atabilen bir adam zaten cantona.

    kaldi ki daha aradaki en buyuk farktan bahsetmedim. cantona dunyanin en buyuk kluplerinden birinde taraftarlarin unutamadigi cok buyuk bir efsane konumuna gelmis, hala manchesterli taraftarlarin eski maclarini izlediklerinde gozlerinden yaslar gelmesine sebep olabilecek bir adamken, kendi liginde liverpool'lara arsenal'lere karsi oynamis ve efsane olabilmisken, alex fenerbahce gibi borusu edirneden otede otemeyen bir takimda diyarbakirspor'a caykur rizespor'a attigi gollerle istatistikleri alt ust edebilen bir adamdir.

    bi solukta aklima bu kadar fark geliyorken bu benzetmeyi yapabilen adam para alarak futbol yazilari yaziyor ve boyle bir benzetme yapiyor. gercekten cok uzucu. ben cantona'nin yerinde olsam dava acardim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın