resim
Ümit Özat
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 893
    hiçbir teknik adam alenen maç satmaz, doğru. lakin hatır şikesi dediğimiz zahiren asla ispatlanamayacak motivasyonla ilgili durumlar var.

    mesela ben bir anadolu takımını çalıştırıyor olsam rakibim de fener veya beşiktaş olsa rakiplerimin her şeyini analiz ederim. en küçük ayrıntıyı atlamam. 11'i oluştururken kılı kırk yararım. değişikliklerde de bu titizliliğim devam eder. kazanamayacaksan asla kaybetme anlayışında olurum. mesela 60-70'e kadar golü bulamamış ve maç da berabereyse risk almam. 1 puan 1 paundır derim.

    ama rakibim galatasaray ise o kadar detaya inmem. 11'imi belirlerken daha relax olurum. daha kolay risk alırım. kazanma içgüdüsü kisvesi altında daha açık oynarım. aldığım riskler sonuç verirse zaten galatasaray'ı yenmiş bir teknik adam olarak süksemi yaparım. sonuç vermezse de hiçbir anadolu kulübü yönetimi, sırf 3 büyüklerden birine yenildi diye hocasını kovmaz. basında da herhangi bir tepkiyle karşılaşmam. bilmem anlatabildim mi?

    ümit özat'a gelince. bence ümit özat böyle bir adam değil. seyrettik oyununu. fener'e ne oynadıysa bize de aynısını oynadı, beşiktaş'a da aynısını oynadı. ne eksik ne fazla. ama tamer tuna'nın 34. haftadaki galatasaray maçına nasıl hazırlanacağını göreceğiz. bize de beşiktaş'a karşı oynadığı kadar açık oynayacak mı. en uzun futbolcusu demba ba'yı bizim kornerlerimizde maicon'a mı verecek yoksa rodrigues'e mi verecek göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın