resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1939
    neyi yanlış söylemiş ya da fatih terim'e söylemekten çekineceği ne var, anlayamadım(neden çekinsin ayrıca, fatih terim öcü mü ya da eleştirilmez mi? eleştirir, beğenmeyebilir; kendi görüşü ve fikridir).

    ''fatih terim başarısız.'', ya da ''biz fatih terim'den daha başarılıydık.'' da dememiş üstelik. kendi dönemine dair yorum ve tenkitte bulunmuş. ''biz başarılıydık.'' demiş açıkça.

    şunu da söylemiş üstüne üstelik: ''sonuçta tudor'dan sonra fatih hoca seçiminin ne kadar doğru olduğu da zaten ortada. galatasaray'ı, camiayı, türk futbolunu çok iyi bilen birisi. o yüzden; şu an galatasaray için işler yolunda gidiyor.''

    taraftarda garip bir alışkanlık peyda oldu. eski futbolcularımızın ve teknik direktörlerimizin neredeyse tamamıyla kanlı bıçaklı hâle gelmeye çalışıyoruz bir şekilde. ayhan akman son örneklerden birisi olma yolunda ilerliyor: 11 yıl galatasaray'da top koşturmuş(üstelik iki defa fatih terim'le de çalışmış) ve 2011-2012 sezonunda fatih terim tarafından galatasaray kaptanlığı görevi verilmiş oyuncumuzu türkiye'de fenerbahçe'yle neredeyse özdeşleşmiş marco aurelio ile kıyaslamak biraz ayıp oluyor.

    her güne yeni bir linç arayışıyla başlayan taraftarımızın son gözdesi eski oyuncu, kaptan ve yardımcı antrenörümüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın