• 94
    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    diğer maçlar da önemliydi ama bu maç gerçekten sezonun en önemli maçı oldu bir anda. klasikleşmiş '3 puanlık sistemde herşey mümkün' sözünü bir kenara bırakırsak kırılma maçıdır bu maç. başka ligleri takip etmem pek ama süper ligi iyi bilirim özellikle galatasaray'ın ciğerini bilirim. şu maçı kazanırsak 6'da 6 yaparız, net.

    geçen haftaki on bir ile sahaya çıkacağımız kesin gibi. geçen hafta demişken gençlerbirliği maçını da artık unutmak lazım. avantajımızı kaybettik inancımızı değil. gençlerbirliği maçından sonra inancını kaybedenlerin sayısı oldukça fazlaydı gerçi. bu kişiler kasımpaşa deplasmanında * kaybettiğimizde 'şampiyonluk gitti' ağıtları yakanlarla aynı kişilerdi muhtemelen. her neyse onlar ağlayadursun bir yolumuza bakalım.

    işin duygusal kısmı da var tabii. gençler maçından sonra havaalanındaki karşılamada fatih terim'in ağlayacak duruma gelmesi *, taraftarların her türlü çabayı göstermesi, takıma sahip çıkması, antremana 30 bin kişi gitmesi, dursun özbek'in gitmesi vs. şampiyonluğa olan inancı ekstra arttırıyor. tutunacak dalımız çok anlayacağınız.

    maça gidecek taraftarlara tavsiyem rakip hiçbir oyuncuya ekstra tepki göstermesinler, enerjilerini boş yere harcamasınlar yani, işin şakası kalmadı çünkü avantajımızı yitirdik. olabildiğince takıma destek verip rakip takım ve hakeme baskı yapmak gerekiyor.

    söyleyeceklerim bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın