resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 6033
    küme düşen bir ispanyol takımında oynayamayan futbolcu, şampiyonlar liginde zirveyi hedefleyen galatasaray'da ne yapacak? top toplayacaksa sorun yok.

    bu haberin doğru olmadığını düşünüyorum. sadece bir hal-hatır konuşmasıdır terim ile emre çolak'ın konuşması.

    fatih terim'in aşması gereken iki engel var. birincisi vefa duygusuyla baktığı, selçuk inan başta olmak üzere emre çolak gibi diğer türk futbolculara olan yaklaşımını profesyonel seviyeye taşımak, ikincisi eren derdiyok gibilerini çift santrafor olarak denemek.

    daha önce de yazdığım gibi, fatih sultan terim'in yanlış bir çift santrafor takıntısı var. bu 1996'dan beri böyle. (o zamanlar çift santraforu kaldırıyordu ama şu an mükün değil) bu sezon aştı gibi ama eren derdiyok ile yine ilk fırsatta denemeye devam ediyor. halbuki eren yerine, hem santrafor hem kanat oynayabilen sol ayaklı sinan gümüş'ü denese kanaatimce çok daha büyük verim alacak. nitekim konyaspor maçında bunu net bir şekilde gördük.

    neyse gelelim sadede. emre çolak gibileri hala galatasaray'a gelebilecekse fatih terim hocam hala duygularından kurtulabilmiş değil demektir. bu da bizim için kötü haber. çünkü şu anda terim'den başkası yalan...

    hedefiniz büyükse, bir kör kuruşunuzu bile heba edemezsiniz. sevgili hocam'a saygıyla hatırlatmak isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın