• 10
    bu sezon şampiyon olmamız durumunda bir filmlik senaryonun çıkacağını düşünüyorum. belki de sürecin içinde bulunduğumuz için tam anlayamıyoruz fakat çok hareketli bir yıl oldu. önce transfer sezonunu takip ettik heyecanla. ardından lige fırtına gibi bir başlangıç. devamında deplasmanda kaybedilen puanlar ve özellikle rakiplerimize karşı ezilmemiz. sonra hoca değişikliği derken arada yönetimin de değişmesi. devamında fatih hocamızın takımın başına gelişi. fakat deplasmanlarda çok büyük darbeler almamız. buna rağmen taraftarın hala çok coşkulu ve inançlı bir şekilde galibiyette de mağlubiyette de takıma sahip çıkması. rakip takım oyuncuları ve taraftarlarının son 6 hafta kala iştahlarının kabarması.

    inancımızı yitirmişken içeride başakşehir ve beşiktaşı'ı yenmemiz. deplasmanda ise sezonun geri kalan maçlarının aksine etkili bir oyunla 3 puan almamız. ligin son maçında göztepe'ye karşı şampiyon olarak çıkmamız. bu süre zarfında final maçında fener'i yenerek türkiye kupasını da almamız. ve ali sami yen'de 21. şampiyonluk kutlamaları. gomis tabiki sen olsan bari şarkısıyla tüm stadı selamlıyor. gözlerimiz buğulu sevinçten duramıyoruz.

    bir saniye bir saniye sanırım dalmışım ve film realiteden çıkıp kurguya bağlanmış. sahi en son senaryonun neresinde kalmıştık? inancımızı yitirmişken kısmında mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın