resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 2022
    tarihin en iyi futbolcuları listelerinde, futbol ile haşır neşir olan her insan kendisini yıllarca ilk 3'lerine sokacaklardır. yalnız kendisinin en kötü özelliği, gidecek gibi olan maçlarda inancını kaybetmesi. liderlik özelliğinin pek fazla olmadığını düşünüyorum. hemen salıyor kendini ve bunu takım arkadaşlarından ekran başında izleyenlere kadar hissettiriyor. kazandırdığı çok fazla büyük maç olan bir futbolcudan bahsediyoruz fakat işler olumsuz gittiği zaman messi vazgeçiyormuş gibi geliyor.

    10 nisan 2018 roma barcelona maçında da tam olarak bu yaşandı. ceza sahası yayının etrafında topu alıp, o duvarı geçemedikçe her geçen dakika daha da vazgeçmiş bir görüntü sergiledi. kaybeden bir lionel messi izlemektense kaybeden bir cristiano ronaldo izlemek bana her zaman daha çok keyif vermiştir. lionel messi'nin bu kötü özelliğinin tam tersi ve tersinin de en coşkulu hali cristiano ronaldo'da mevcut çünkü.

    örneğin 2016 avrupa şampiyonası finalinde, cristano ronaldo'nun yedek kulübesinden vermeye çalıştığı desteği, lionel messi'nin vereceğini düşünmüyorum. tamamen varsayım. kendisinin takımı ateşleme gibi bir özelliği ne sahada, ne de saha dışında var.

    bu kendisinin futbolculuğuyla ilgili çok bir şey değiştirmez belki, tarihin en yetenekli futbolcusundan bahsediyoruz belki de. ama winnerlik konusunda ronaldo'nun gerisinde.

    duzenleme: entry eksik kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın