• 42
    3 hafta önceki konya maçının daha 1. dakikasında golü yediğimiz pozisyonda yanımdaki arkadaşıma dönerek aynen şunu dedim "kardeşim şampiyon olacağız ama bayaği da acı çekeceğiz". dünku gençler maçınının son dakikasında golü yiyince aklıma gelen ilk şey bu oldu yine;şampiyon olacağız ama acı çekerek.
    diğer yandan, yine arkadaşlarla kendi aramızda yaptığımız sohbetlerde, sürekli olarak bizim takımın skoru koruma amacıyla, berabere bitirme amacıyla sahaya çıktığında saçma sapan oyunlar oynadığını, bu yıl da hem başakşehir hem de besiktaş maçlarına bu şekilde çıkarsak nasıl bir oyun formatı ortaya koyacağımızı merak ettiğimi dile getirirdim. şimdi gençler mağlubiyetiyle (tabii ki keşke kazansaydık) en azından başakşehir maçı için bu olasılık ortadan kalkmış oldu. şimdi seve seve yenmemiz gerekiyor başakşehiri.
    sampiyonluk inacimizda en ufak bir eksilme soz konusu degil ancak dis sahada da buyuk takim kimligimizi sahaya yansitabilmeliyiz. zira akhisar-alanya-goztepe maclarini alamadiktan sonra buyuk maclari almanin pek anlami olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın