• 39
    ipler tamamen bizim elimizde deniliyor. katilmiyorum. iki elimizle ipe sarilmi$ken ak$am * gençler bildigin son dakika golü ile elimize verdi. o $ampiyonluk iplerine sanildigi kadar saglam asilamiyoruz i$te. isteyen istedigi kadar oflasin, görüntü bu! düne kadar $ampiyonluk inancim tamdi. %100 emindim ancak dünkü maçtan sonra %60 diyorum. sebebi de $u. ba$ak$ehir bu ligin en iyi kontraatak oynayan takimi ve bizi çözdüler. dünki maçta gösterdi ki, kapanan takimlara kar$i galatasaray'in bir oyun plani yok. oyun planindan ziyade kilidi açacak bir çilingiri yok.

    ba$ak$ehir'e 1 puan bile yetiyor. anasini gözü gibi kapanip kontralarla çikacak abdullah avci ve 15 nisan ak$ami muhtemelen zevk almamiz gereken yerde bizim için bir eziyete dönü$ecek.

    egri oturup dogru konu$alim. 6 da 6 yapmazsak $ampiyonluk hayal olur. sen gençlerbirligini yenemedin deplasmanda. bana 100.yilimizda gökhan ünal'in son dakikada kafa ile attigi gol ve 2-2lik beraberlikle sonuçlanan kayseri maçini hatirlatti nedense. saçmasapan puan kayiplari ile o yil $ampiyon olamami$tik. biz son dakikalarda yikiliyor, fener ise son dakikalarda gülüyordu o sezon.

    ipler hala elimizde ama simsiki degil. her an elimizden kayacak gibi. ba$ak$ehir'i yenemezsek, ipe tek elle asilmak zorunda kaliriz ve ba$ak$ehir'in puan kaybetmesini bekleriz. ba$ak$ehir'i yensek bile önümüzde daha bjk maçi var. orda da bir puan kaybi ya$anirsa, bu karambolde ba$ak$ehir siyrilip $ampiyon olabilir.

    6 da 6 yap $ampiyon ol! gerisi hep a$iri heyecandan kaynaklanan tirnak yeme, ishal, kusma ve kalp krizi tehlikesi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın