• 440
    başakşehir
    alanya(d)
    beşiktaş
    akhisar(d)
    malatya
    göztepe(d)

    mevcut fikstürde bir tek içerideki malatya maçı çantada keklik gibi. diğerleri kağıt üzerinde ve galatasaray'ın her ne kadar kabullenilmek istenmese de deplasman fobisi yüzünden zor maçlar.

    galatasaray bu fikstürün hakkından gelebilir mi? ziyadesiyle. unutmayın, hala kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. herhangi bir takımın tökezlemesini beklemek gibi bir derdimiz yok. başakşehir ve beşiktaş'la içeride oynamak gibi bir avantajımız var. yani fikstürde 6 puanlık maçlar da var.

    ayrıca artık şanslı olmalıyız. iyi futbolun önemli olmadığı haftalardayız. bu takım muhakkak kötü oynadığı bir karşılaşmayı da kazanabilmeli. ve bu muhtemelen bir deplasman maçı olacaktır. şampiyonluğun anahtarı budur. şimdiye kadar bunu başaramadığımız için bu haldeyiz. ama artık geçmişi unutmalı ve önümüze bakmalıyız. ligi sadece 6 haftalık bir maraton gibi düşünmeliyiz. yeniden motive olmamız ve sinerji oluşturmamız şart. iş sinerjiye gelince de kusura bakmayın ama galatasaray futbol takımı ve galatasaray taraftarı dışında kimse bu işi o kadar iyi beceremez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın