resim
Ümit Özat
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 888
    fenerde oynarken ev bulmak için babama gelmiş babamın yanında çalışan arkadaşla samimi olmaya başladıgından dolayı bir dönem sıkça gördüğüm denk geldiğim bir insandır ümit özat. öncelikle tam bir anadolu insanı. lafını esirgemez samimidir esprilidir bence iyi kalpli bi adamdır. zaten tanısıklıgımız döneminde fenerin kaptanıydı oyle abuk subuk hareketleride yoktu, bizde arada yemek yerdik sohbet ederdik hatta üniversiteme futbol turnuvası macıma gelip beni izlemişliği olup bana sen servet çetin'den daha tekniksin amk demişti. neyse.

    22 mart 2006 galatasaray fenerbahçe maçı'nda 3-2 kazanmamıza rağmen türkiye kupasından elenmiştik. işte bu maçta kendisiyle aramız bozuldu. formasını kapalı tribün önünde show amaclı sallayarak ve bizi provake ederek kendi taraftarına kosunca ve cok tepki alınca ben de samimiyetime guvenerek kendisine yakısıyor mu sana gibisinden bir mesaj attım. herhalde okumustur ama bana bi donus yapmadı ondan sonra da gorusmemeye basladık üstüne bir de oturdugumuz muhitte yuvarlak kavşakta az kalsın kaza yapacagım ve arabadan cıkıp napıyosun lan dediğim adam kendisi cıkınca ve sağolsun o da bana kendini michael schumacher mi sanıyosun diye cevap verince tamamen koptuk. (hikayeye bak amk)

    sonra köln'e gitti rahatsızlandı ölümden döndü çok üzüldüm falan derken geri gelip yorumculuga basladı. işte orda hayat ve tecrube eksikliğinin kurbanı oldu. fener taraftarına yaranayım galatasaray taraftarını kıskırtayım derken acık sozlulukle trolluğu birbirinie karıstırdı ve itici bir adam oldu. bunda ümit özat'ın eski galatasaray'lı olmasının ve fatih terim'in ikinci doneminde ümit özat'a seni galatasaray'a alacagım diyip almamasının kuyruk acısıda büyük. kendisi derdi bana zamanında galatasaray için kafamı duvarlara vururdum diye. fatih'e olan antipatisi ve intikam duygusu fenerbahcelilikle birleşince böyle bir adam cıkıverdi ortaya.

    şimdi teknik direktör oldu. eski troll hallerinden uzak daha aklı basında samimi aklı selim bir goruntu çiziyor ilk tanıdıgım gibi. dün de görüldüğü üzere hatalarından ders almıs fatih terim nasıl bir olgunlukla kendisini tebrik edip onore ettiyse kendisi de hatalarından ders alıp olumlu anlamda zamanla değişerek değişen fatih terim'e tekrar saygı duymaya başlamıştır. çok uzun bir yazı oldu ama ümit özat bence hatalarından ders alıp trollerle yorumculuk yapmayı bırakıp iyi bir teknik direktor olma yolunda kendisi için onemli bir camiada iyi işler yapabilir. eski bir galatasaray'lı olup bazen haddini aşsa da iyi yürekli olan bu adama yolu açık olsun diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın